SkyCellar Oy on Altia Oyj:n ja Finnair Catering Oy:n omistama yhteisyritys, joka perustettiin vuonna 2003, kun Finnair Catering päätti luopua omasta viinien osto-organisaatiostaan.

Toimimme Finnair Oyj:n virallisena viinipartnerina, ja hoidamme kaikki viinitoimitukset Finnairin lennoille ja lentokenttien myymälöihin. Ydinliiketoimintamme käsittää viinitoimitukset Finnairille, vähittäis- ja tukkukauppaan, anniskeluravintoloihin, Travel Trade -myyntiin sekä BtoB -kauppaan.

SkyCellarissa työskentelee 12 ammattilaisen joukko. SkyCellar on osa Altia Corporationia.

Portfolio kattaa koko viinimaailman

SkyCellar on tunnettu hyvistä arvoviineistä. Toimintamme kattaa laatuviinit kaikissa hintaluokissa kaikilta merkittäviltä viinialueilta ympäri maailman.  Olemme laajentaneet toimintamme valikoituihin väkeviin tuotteisiin.  Tuoteportfoliomme käsittää nykyään lähes 600 tuotetta.

Tavoitteemme on, että portfoliossamme on vähintään yksi laadukas viinintuottaja jokaiselta tärkeältä viinien tuotantoalueelta. Edustamiamme tuotemerkkejä ovat mm. Bernard-Massard, Bodegas Julian Chivite, Martinez Bujanda, Inniskillin, Kim Crawford, Duval-Leroy, Paul Jaboulet & Âine, Finca Las Moras, Santa Carolina, Niepoort Vinhos, Dupuy Cognac, Barton Brands jne.

Lisäksi tarjoamme ainoana maahantuojana Suomessa jatkuvasti kiinnostavan ja uusiutuvan valikoiman Bordeaux:n parhaita laatuviinejä.

Avainsanana asiakaslähtöisyys

Liiketoimintamme perustuu asiakaslähtöiseen palveluun. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme menestymään tuottamalla heille lisäarvoa. Toimimme läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa auttamalla heitä tarjoamaan laadukkaita omien asiakkaidensa tarpeita vastaavia palveluita ja elämyksiä. Toimintamme asiakkaiden kanssa sisältää myös valikoimanhallintaa.

Nautinnollisia viinihetkiä - toivottaa SkyCellar Oy: n henkilökunta